Manyetik Motor | mıknatıslı motor, manyetik jeneratör, magnet motor, magnetic motor, free energy, sonsuz enerji, manyetik motor mucitleri, manyetik motor yapımı

Orjinalini görmek için tıklayınız: Muammer Yıldız - magnet motor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Emekli Amirden Yüz Yılın Buluşu ( Manyetik Monopol Cihazı )

İzmirli emekli bir emniyet amirinin geliştirdiği makine, eğer işler planlandığı şekilde yürürse, fizik dünyasını altüst edecek gibi görünüyor. Çünkü 'manyetik monopol cihazı' adı verilen alet, kendi kendine elektrik üretiyor.
İzmirli emekli emniyet amiri Muammer Yıldız'ın 32 yılda geliştirdiği, kendi kendine elektrik üreten manyetik monopol cihazı görücüye çıkıyor.
Tasarladığı aletin dünya patentini 2009 Aralık ayında alan Yıldız, Almanya'da önümüzdeki mayıs ayında kamuoyuna tanıtılması için gün saymaya başladı.
Almanya ve Hollandalı akademisyenlerin cihazı günlerce incelediğini söyleyen emekli mucit, gizlilik anlaşmaları kapsamında dev firmalarla da sözleşme imzalamış.
Yıldız, cihazının elektrikli ev eşyaları, otomobil, gemi, uçak ve uzay gemilerine varıncaya kadar akla gelebilecek birçok alanda kullanılacağını söylüyor.






Muammer Yildiz Magnet Motor Deflt Üniversitesi




mükemmel bir icat bence son yüz yılın en büyük icadı...muammet yıldızı çok araştırdım face de yorum sayfalarında ama hiç bir yerde izine raslamadım..acaba şu an nerdedir? yaşıyor mu?? irtibata geçebilen kimse var mı ?? böylesine değerli bir buluş nası olurda bir günlük haber de gösterilip geçiştirilir??
Değeri milyarlarca dolar olursa sizde kayıplara karışırsınız Smile
acaba alacağı yada aldığı parayı mezarda mı harcayacak? birşeyler ortaya çıksada bak bunu TÜRK yapmış desek
Çoktan Rus ve İngiliz Firmaları Ayrıca Japon Motor Firmaları ile anlaşmaların Sağlandığı bilgisi var
Bu muhakkak çok önemli bir buluş ama bence haberlerde anlatıldığı gibi Fizik kurallarını altüst eden bir icad değil, çünkü bu projede muammer yıldız yoktan elektriği var etmıyo, başlangıçda 8 sn falan 12V elektrik veriyor. Yani anlayacagınız bu makine muammer yıldızın da dedigi gibi basit olarak az elektrikten cok elektrik üretiyor, yani bunu kafanız da canlandırdıgınız da cok da zor olmadıgını göreceksınız. Bir tarafda basit bisikletler de kullanılan elektrik üreten dinamo, bir tarafta basit elektrikle calışan bir motor, işte sistem bu sadace denge meselesi. Tşkler.
Doğru Söylüyorsunuz Zaten bu ve Benzeri Cihazlara Manyetik Motor Değil manyetik Jeneratör Deniyor.
tşkler, evet öle deniliyor ama jeneratör olarak bilen az.
Fizikte bir kural var, bugüne kadar kurulan sistemlerde sistemi çalıştırmak için verdiğiniz enerjinin ancak en fazla üçte ikisini geri alabiliyorsunuz. Üçte biri sistemde kullanılan veya sarfedilen enerji olarak biliniyor. Eğer bu baraj aşılıyorsa ve kendini idame ettirecek enerjiyi bile veriyorsa bence yüzyılın hatta binyılın icadıdır. Bilim çevreleri bunu inceleyip bilimsel gerçeklerini tekrar gözden geçirmek mecburiyetindedir. Öğretilerini buna göre düzenleyip, buluşun arkasında durmalı ve buna benzer ve daha gelişmiş yeni projeler üretmelidir. Gazete manşetlerinde icadı görüyoruz ama, bilim çevrelerinden üniversitelerden Tübitak Turkak ve Türk Patent Enstitüsü gibi yetkili kuruluşlardan tık yok.. Nedendir acaba?... Patent yurtdışında alınıyor. Halbuki Türkiyede yetkili patent kuruluşu Türk Patent Enstitüsü ve tüm dünya verdiği patenti tanıyor. Tubitak ciddi bilimsel çalışmaların yayınlandiği bir dergi yayımlıyor, ama bu icada ait bir yayın yok. Müthiş buluş gazete haberi... Muammer Yıldız emekli bir devlet memuru. Resmi işlemlerin bu kuruluşlarca yürütüldüğünü bilmemesi kabul edilir gibi değil. Basına duyduğu güven devletten veya içinde yaşadığı toplumdan daha mı fazladır acaba? Koç ve Sabancı artık kar etmekten mi vaz geçti? Burnunun dibindeki böyle karlı bir icadı, ticari alanda değerlendirmemek onların kör, sağır, ve zekai hoşluğuna sayılabilir ancak. Herşey bir tarafa; 1 koyun besleseniz bütün bakım masraflarına katlansanız, yılda en fazla 4 kuzu alırsınız, devlet koyun üreteceğim diyene koyun başına 400 tl kredi verirken, yıllık hesaplamayla kat be kat üretim yapan bu icat için, devlet neden ilgi fakiridir?..
Sonuç olarak olayı çok bilinmeyenli bir denklem olarak görüyorum ve keşke diyorum. Herşeye rağmen haberi bile güzel geliyor ve bu kadar istifama rağmen gurur duyuyorum Muammer Yıldız'la çünkü ilgilenen herkeste bir fikir ışığı oldu en azından. Mucitliği şimdilik su götürse de ......
Sevgili Arkadaşlar Manyetik Motorun Hayalmi Gerçekmi olduğunu yalnızca kendimiz deneyerek görebiliriz.Bunun için elbette çok ciddi maddi desteğe ihtiyacımız olacak.
Kendisine ve oluşturacağı Motoruna güvene Arkadaşlara hibe programlarını incelemelerinin öneririm.
Ayrıca biliyorsunuz ki ülkemizde Girişimcilik Daha yeni yeni önem kazanmaya başlıyor. Oysaki Amerikanın ilk dinamiğini Sağlayan Girişimcilerdi.Girişimcilerle Amerika bu gnkü halini almıştır.
Ülkemiz Daha Yeni Yeni Girişimciliğin ve Girşimcinin Önemini Anlamışken, Siz gidip Buyrun Ben bir buluş yaptım şu şekilde çalışıyor ve şunu üretiyor dediğinizde emin olun size verecekleri cevap Sanaiye Uygulana biliyormu ? , yada sanaiye uygulanan modelini yap getir diyeceklerdir.
Ne yazıkki ülkemizin hali bu bu yüzden Muammer Yıldız Beyfendide yurtdışını seçmiş olmalı.Elbetteki Kendisine Sponsor olanlarında Desteğiyle.

Bence önemli olan Manyetik motorun yapılıp yapılmaması veya çalışıp çalışmaması değil, Bence önemli olan bu çalışmaları, araştırmaları okurken veya denerken Bizlerde yeni fikirler oluşturmasıdır.
Sayfalar: 1 2
Referans URL