Manyetik Motor | mıknatıslı motor, manyetik jeneratör, magnet motor, magnetic motor, free energy, sonsuz enerji, manyetik motor mucitleri, manyetik motor yapımı

Orjinalini görmek için tıklayınız: manyetik motor hayal mi gerçek mi ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Manyetik motor , magnet motor, magnetic motor , manyetik jeneratör her ne derseniz deyin işin özünde mıknatısların dış ortamdan hiç bir enerji almadan doğal itme ve çekme kuvvetinden yararlanarak veya küçük bir enerji alarak enerji üretme prensibi var.
Doğal olarak mıknatıslar Kutupludur ve teoriye göre mıknatısların birbirlerini itme ve çekme gücü sonsuza kadar devam eder. Manyetik motorun çıkış mantığıda budur. Mıknatısların bir birlerini itmesini veya çekmesini sağlayan en iyi düzenekte silindir veya çemberdir.Nasıl ki bir değirmenin kollarına su geldikçe hareket ediyorsa mıknatıslarla kurulan düzeneklerde bu şekilde hareket etmektedir.
Manyetik motorla ilgili Aklımıza Takılan Soruları şöyle sıralayalım ;
yoktan enerji üretilmez ; Manyetik motorlarda yoktan bir enerji üretmek söz konusu değildir , mıknatısların doğal itme ve çekme güçlerinden yararlanarak hareket enerjisi elde edilmektedir. Manyetik motorlarında sonsuza kadar durmadan çalışacağı gibi bir şey sözkonusu olamaz çünkü kinetik enerji potansiyel enerjiye dönüşmekte kısacası mıknatısların içindeki potnasiyel enerji tükendiği anda sistem zaten duracaktır. Sitemi Dışardan elektirk ile İndüklemek(tetiklemek) ise yine sistmi bir yere kadar ayakta tutacka çünkü mıknatısların üzerinden geçen akımlar bir süre sonra ısıdan mıknatısların yapısını bozacak ve sistem yeniden duracaktır.
Söylenilen , Analtılan ve yapılmaya çalışılan sistem eğer gerçekten var ve çalışıyorsa sistemin sürekli çalışması için belirli zaman aralıklarında mıknatısların yenilenmesi gerekecektir.
Manyetik motorların amacı ya sistemi döndürmek yada perendev motorda olduğu gibi sisteme küçük bir enerji verip daha büyük enerji elde etmektir.
Perendev motor sistemlerinde bunu başardığını söylüyor. Nasılmı Motorun dış yüzeyine elektrik enerjisi verip iç ve dış yüzeyi eş kutuplu yaparak ( N - N) sistemi döndürüyor dönen sistem elektirik enerjisi üretiyor. Örneğin Dış yüzeydeki mıknatısları indüklemek için 10 kw lık akım gerekirken sistem çalıştığında sistemin tamamı 40 kw elektirk - akım üretmeli ki açıkta kalan 30 kw tı biz kar olarak sayabilelim.Sisteme bir kere 10 kw lık enerji verildiğinde sistemin durmaması için mıknatıslara 10 kw lık enerjinin süsrekli verilmesi gerekiyor.Kısacası biz ilk etapta sistemi hareket ettirmek için belirli bir miktar enerji verip daha sonra hem kendi ihtiyacı olan enerjiyi üretip hemde fazlasını üretebiliyorsak bu sistem gerçekten çalışıyor ve bu buluş gerçekten çok büyük bir buluştur. Bu yüzden Çoğu insan internetteki videolara bakıp aynı sistemi yapamıyor bırakın enerji üretmeyi sistemi dahi hareket ettiremiyor. Siz olsanız Böylebir Buluşun Tarifini - Yapılışını internete verirmiydiniz ? hem getirisi yüksek hemde maliyeti düşük. Kimse Milyar dolarlık projeyi internete yemek tarifi yapar gibi vermez manyetik motor yapmakta 100 tane neodmiyum mıknatısı alıp bir biri içine giren silindirik 2 yapıya koyup dönmesini beklemekle olmaz. Herşeyde olduğu gibi bu sistemde de bir takım hesaplamalar var Kabaca ; Mıknatısların şekilleri , birbirlerine olan uzaklığı, mıknatısların güçleri, dış yapının iç yapıya olan uzaklığı , mıknatısların yerleşim şekilleri bunlar silindirik yapıyla orantılı olması gereken hesaplamalar.
Kısacası Manyetik motor artık hayal değil en basit Örnekleri V-gate ve bu sisteminde otomatik çalışır hale gelmesi için bir çok proje var.
Şüphesi olanlara sesleniyorum Bu güne kadar manyetik motor gerçekten yapılmadıysa emin olun bu günden sonra bu kadar bilgi ve begeler ile yapılacaktır.
Son olarak manyetik motorun varığına inanmayan kişilere Muammer Yıldız ın manyetik monopol cihazını araştırmalarını öneririm sistem çalışmıyor veya hiç bir işe yaramıyorsa muammer beyin manyetik monopol cihazını avrupa ve amerikadaki bir çok üniversite neden incelemeye aldı ?
ben şu an itibariyle 120. denememi gerçekleştirdim. buraya üye olanlar kaçıncıda yada paylaşacak planı projesi olan var mı?
Denemelerinizde Ne bigi Sonuçlara ulaştınız ? Ayrıca Benimde bir Manyetik Motor patent Çalışmam var Takıldığınız konuları açıkca belirtirseniz yardımcı olabileceiğim umuyorum
mıknatıslar sabzarar vermeden sabitlemek için ne kullanıyorsunuz??ilginize teşekkürler...
mıknatısları zarar vermeden nasıl sabitleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz?? teşekkürler
İç silindir yüzeye mıknatıslar için yuva yapın
dönerken yaptıgımız yuvanın içinden çıkmamasını nasıl sağlayacağız??ilginize teşekkürler..
mıknatısların kesik silindir şeklinde yapın, yuvalarına o şekilde yerleştirin.

perendev motor bölümündeki mıknatıs resimlerine bakın
yapıştırmayı denedin mi? en kolayı 404 gibi birşey
Kimyasalalr mıknatıslar ısındığında yapısına zara verebilir
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL