Manyetik Motor | mıknatıslı motor, manyetik jeneratör, magnet motor, magnetic motor, free energy, sonsuz enerji, manyetik motor mucitleri, manyetik motor yapımı

Orjinalini görmek için tıklayınız: Perpetual Motion Machines
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link


Feyk Videosu

Yerçekimi ve mıknatıs manyetik alanından yararanılarak çok hassas bir hesaplamayla projelendirilmiş bir daimi hareket (perpetuum mobile) düzeneği, Finsrud machines. Pek çok bilimsel incelemeden de başarıyla geçmiş bir araç. Feyk olmayan bir video olarak biliyorum. Ancak ürettiği enerji miktarı çok düşük veya kendine yeterli olarak değerlendiriliyor. Ne olursa olsun bence büyük bir başarı... Bu başarıdan yola çıkarak magnet motor tasarımlarında hayal gücümüzü zorlamak lazım diye düşünüyorum.
Feyk Dememdeki amaç Videonun sonunda sistemi döndürmeyi kumanda ile yapmasıdır.

Ayrıca perpetuum mobile ; ilk etki verildikten sonra ilk enerjilerinden hiç bir şey kaybetmeden yada tam tersine enerji üreterek sonsuza kadar hareket edeceği varsayılan teorik makinaların Adı diyebiliriz. Yerçimi Evet ama manyetik alan ve manyetik mıknatıslardan ilk etapta bahsedilmemiş ve düşünülmemeştir. Daha sonra sistemin Kendine yeten gücünü desteklemek ve sonsuz döngüyü sağlamak için çemberlerin aşaığa düşüşünden sonra yukarı çekilmesi yani tekrar dönmesini sağlamk için mıktatısların çekim gücünden yararlanılmak sitenilmiş olmalı ki Bence manyetik motorların çıkış projeleri bunlardır.

Bu yüzden sitemize bu projeleride eklemek ve çalışma yapan arkadaşlara farklı bakış açıları sunmak istedik
Referans URL